کتاب روند رسیدگی به پرونده های حقوقی منابع طبیعی منتشر شد
خوشحالم تا به آگاهی کارشناسان و دست اندرکاران منابع طبیعی کشور برسانم که دوست و همکار عزیزم مهندس برمک اسلامی در یک کار گروهی با همکاری آقایان دکتر علی صالحی و مهندس بابک توکلی از اعضای هیأت علمی دانشگاه گیلان موفق به تألیف و گردآوری کتابی ارزشمند به نام «روند رسیدگی به پرونده های حقوقی در جنگل و قوانین مرتبط با آن» شدند که به همت انتشارات حق شناس منتشر شده است.
کتاب حاضر به صورتی کاملا” کاربردی به تعریف قوانین خاص منابع طبیعی و الحاقات بعدی آن، نحوه اعمال مقررات ملی شدن جنگل ها و مراتع و چگونگی رسیدگی به اعتراضات مالکین و مردم در کمیسیون های پیش بینی شده در قانون، مهم ترین اصطلاحات حقوقی در امر حفاظت و پاسداری از جنگل ها، نحوه برخورد با تخلفات در عرصه های طبیعی و شیوه های تهیه گزارش های مقدماتی و تنظیم پرونده های قضایی به همراه فرمت های مربوطه می پردازد. همچنین ضمائم کتاب برخی اصول از قانون اساسی که مرتبط با منابع طبیعی می باشند، نظرات شورای نگهبان، آئین نامه های اجرایی قوانین منابع طبیعی و متن «قانون افزایش بهروری بخش کشاورزی و منابع طبیعی» مصوب سال ۱۳۸۹ را در بردارد.
مطالعه این کتاب کاربردی برای تمامی کارشناسان و کارکنان اجرائی ادارات منابع طبیعی، دانشجویان تمامی رشته های منابع طبیعی و همه فعالان و پژوهشگران حوزه ی منابع طبیعی و محیط زیست توصیه می شود. نگارش روان و توضیح مراحل اجرای قوانین با استفاده از مثال های عملی، وجود فرمت صورتجلسات و فرم های مربوط به هر یک از اقدامات قانونی و حقوقی منابع طبیعی از نقاط قوت کتاب حاضر است؛ امّا بدیهی است که هیچ اثری خالی از نقص و اشتباه نبوده و این کتاب لزوماً پاسخگوی همه پرسش های مجریان قوانین منابع طبیعی نبوده و قطعا” نقدها، تجربیات و پیشنهادهای ارزنده کارشناسان خبره که سال ها درگیر اجرا بوده و به طور مستقیم با موضوعات حقوقی منابع طبیعی مرتبط بوده اند، زمینه پربارتر شدن این کتاب در چاپ های بعدی را فراهم خواهد ساخت.
این کتاب که در ۱۷۳ صفحه تألیف گردیده است، ماحصل تلاش پژوهشگران و کارشناسانی خلاق و باتجربه در دستگاه های اجرایی و مراکز آموزشی و دانشگاهی منابع طبیعی کشور بوده و در اردیبهشت ماه ۱۳۹۰ توسط انتشارات حق شناس منتشر شده و هماکنون به قیمت ۳۸۰۰ تومان در اختیار علاقهمندان قرار دارد. این کتاب از طریق تماس با شماره همراه ۰۹۱۳۹۸۰۱۷۸۱ (اسلامی) و یا از طریق رایانامه barmak58@yahoo.com نیز قابل خریداری است.
برای هر سه عزیز آرزوی سرافرازیهای بیشتر دارم.
قباد گفته است:
۲۲ اردیبهشت, ۱۳۹۰ در ساعت ۱۸:۳۹
جناب خاکپور سلام
منابع موجود در وب یا کتاب در مورد پوشش گیاهی خراسانها را میخواستم اگر راهنماییم کنید ممنون میشوم
عقیل گفته است:
۲۲ اردیبهشت, ۱۳۹۰ در ساعت ۱۸:۵۶
سلام آقای خاکپور متشکرم به خاطر اطلاع رسانی خوبتان حتما برای دریافت کتاب اقدام می کنم.
برمك اسلامي گفته است:
۲۲ اردیبهشت, ۱۳۹۰ در ساعت ۱۹:۵۰
هومان جان با تشکر از حسن اعنماد جنابعالی و تشکر بابت اطلاع رسانی از طریق سایت . این کتاب ماحصل حداقل ۴ سال گردآوری مطالب بوده که قطعا قسمتی از تجربه بنده ماحصل همکاری با حضرتعالی و سایر عزیزان در اداره کل منابع طبیعی استان چهارمحال و بختیاری می باشد . امیدوارم مطالعه کنندگان برای پربارنمودن کتاب در چاپ های بعدی (انشاءالله)مرا از طریق رایانامه barmak58@yahoo.com راهنمایی فرمایند.
هومان خاکپور گفته است:
۲۲ اردیبهشت, ۱۳۹۰ در ساعت ۲۱:۱۹
به قباد:
متأسفانه اطلاعات چندانی از وضعیت پوشش گیاهی خراسان ندارم و ممکن است خانم مرضیه ناظری در خراسان http://www.biota.ir/ بتوانند به شما کمک کنند.
موفق باشی دوست عزیز
هومان خاکپور گفته است:
۲۲ اردیبهشت, ۱۳۹۰ در ساعت ۲۱:۲۰
به عقیل:
انجام وظیفه است دوست عزیز …
هومان خاکپور گفته است:
۲۲ اردیبهشت, ۱۳۹۰ در ساعت ۲۱:۲۲
به برمک اسلامی:
این حداقل کاری بود که به پاس زحمات ارزنده شما می توانستم انجام دهم …
موفق باشی
اساسي گفته است:
۲۳ مهر, ۱۳۹۰ در ساعت ۲۳:۰۹
با سلام
از اطلاع رسانی انتشار کتاب فوق سپاسگذارم
امید وارم در ادامه راه موفق باشید
به امید اجرای عدالت برای همه
حتی درختان
هومان خاکپور گفته است:
۲۷ مهر, ۱۳۹۰ در ساعت ۲۰:۲۱
به اساسی:
ممنون دوست عزیز
های داحمدی گفته است:
۲ بهمن, ۱۳۹۰ در ساعت ۱۵:۱۲
با سلام
خیلی خیلی عالی بود
امیدوارم که همیشه پیروز و موفقباشین
به وبلاگ من هم سر بزنین
هومان خاکپور گفته است:
۴ بهمن, ۱۳۹۰ در ساعت ۱۵:۱۳
به هادی احمدی:
موفق باشی دوست عزیز
هاجر حمیدی گفته است:
۱۶ اسفند, ۱۳۹۰ در ساعت ۱۸:۳۶
با تشکر از شما.ولی به نظر من این اولین کتاب تقریبا مدون در زمینه قوانین منابع طبیعیه.شایدا تا الان هر کتابی که در دانشگاههای کشور در مورد منابع طبیعی تدریس میشه، یا ترجمه منابع خارجی است که اصلآ ربطی به شرایط ایران ندارد و تنها یک دید کلی از منابع ملی را در اختیار ما قرار میدهد و یا بسیار گمراه کننده که علاقه دانشجویان را به این رشته به صفر میرسونه.من آرزوم اینه که یک روزی بتونم به مسئولان طبیعت ایران بفهمونم که قوانین و حقوق منابع طبیعی مهمتر سایر حرفهای اونهاست و تا قوانین برای نردم مشخصا بیان نشوند فرهنگ استفاده صحیح از طبیعت در ایران به وجود نمی آید. با آرزوی اینکه یک روز بتونم یک عضو تاثیر گذار در فرهنگ سازی استفاده از منابع ملی باشم.
ممنون.
هومان خاکپور گفته است:
۲۲ اسفند, ۱۳۹۰ در ساعت ۲۲:۰۲
به هاجر حمیدی:
با آرزوی خوب تان همراهیم خانم حمیدی …. موفق باشی
سماط گفته است:
۲۹ مرداد, ۱۳۹۲ در ساعت ۱۹:۲۳
باسلام:
امروزه صاحبنظران سیاسی واقصادی در این زمینه متفق القولند که دستیابی به رشدو توسعه پایدار بدون مشارکت سازماندهی شده و هدفمند گروه¬های مختلف مردم امکان پذیرنیست. حفظ منابع طبیعی و محیط زیست با بهره گیری از ظرفیت سازمان های مردم نهاد(سمن)، رویکردی است کم هزینه، فراگیر و با مقبولیت اجتماعی بالا، که می¬تواند بستری مناسب جهت حفاظت از محیط زیست کشورقلمداد شود.
از آنجا که هیچ توسعه و پیشرفتی بدون همکاری و تعامل میسر نیست، گروه سهم من از طبیعت یزد(سماط)، با محوریت منابع طبیعی و کشاورزی، علاقه خود را به منظور تبادل لینک برای ارئه هرچه بهتر نظرات و پیشنهادات، پیرامون محوریت عنوان شده اعلام می¬دارد.
به امید اینکه بتوانیم هر یک گامی مؤثر در این راه برداشته باشیم.